Sain vihdoinkin laitettua tuon unikirjan sivuilleni. Siitä ei tule omaa kategoriaansa näille sivuille vaan se pysyköön omana kokonaisuutenaan. Tällä hetkellä on kirjaraiska tyhjillään. Ehkäpä makeimpia painajaisiani nähdään sitten täällä jossain muodossa. Blogin ulkoasu on myös kokenut hienoisen muutoksen. Perkeleellisen vaivan sai nähdä kun ei ole HTML-kieli kynsissä ollenkaan.

Mitäpä tännään? Olen katsonut tänään(kin) kauhuelokuvia kun tuli tuo kauhukoira hankittua (sori mainoksesta) ja siinä on aika kattava paketti. Hyvää ruokaa laitettua. 0% happea --> pitää käydä hakemassa postit. Perse hikoaa, lähden nukkumaan. Cheers!

: edit :

Oikeastaan pitää vielä kirota. Oikeasti ei saanut mitään aikaan. Rahatilanne on ihan kuralla ja ei tietoa mistä lisää. Tyhmyyksissä hommatut velat painaa päälle ja eivät ainakaan vähene tällä tavalla. Veli pitää saamattomana alkoi jo tänään vittuilemaan. Töitä olis kai, mutta ei ole välit Teuvoon niin hyvissä kantimissa, eikä itsekään viitsi nöyrtyä kun on näin saatanan  ylpee! Hankala olla näin komia! Huomenta! *menee sänkyyn*