Eipä ole paljon tullut kirjoiteltua blogille viime aikoina. Taitaapi olla inspiraation puutetta konsanaan. Tarkoituksenani on kuitenkin jatkaa noita zen koanien suomentamisia ja laajentaa itämaisten sananlaskujen käännöksiin ihan vaikka vain harjoitusmielessä. Koaneja löytyy about sata käännettäväksi että nyt kun olen vasta toistakymmentä kääntänyt niin sarkaa löytyy.

Se on sitten talvi. Näyttää pysyvä lumi täällä Kempeleenkin korkeudella jo tulleen ja niinhän tuo taisi tulla viime vuonnakin näihin aikoihin tuli tuumattua tuossa kavereidenkin kanssa männäpäivänä.

Olipa hauska halloween. Olimme ulkomaisten tuttavien bileissä ja pitää pyytää muutamia kuvia niin voin niitä vaikka tänne sivuille laitella. Itse olin pukeutunut kuolleeksi gansteriksi ja toivoa sopii että "veri" lähtee pois paidasta niin ei joudu veljelle 50€ makselemaan. Juhlissa vedettiin niin noidan sormia kuin muumiön räkääkin. Sopivassa kuosissa kaupungille ihmisiä säikyttelemään, 45seen, pelti kiinni, sammuminen jatkoille kaverin vessaan paskálle. Huoh...

Tulispa jo kesä. Katarsista odotellessa.