1) Breznev oli amerikoissa vierailemassa Richard Nixonin luona joka esittelikin kaikkia ameriikan vempeleitä ja suuruuksia. Iloa haittasi vain että jokaiseen kojeen esittelyyn Breznev tuumasi vain \" On meillä Venäjälläkin tuommoinen. \" Nixon meinasi että laitetaanpa ryssälle jauhot suuhun ja sanoi että tuleppa Breznev ystäväiseni katselemaan vielä yhtä ihmettä tuonne minun toimistooni.
    Oval officessa Tricky Dick sitten näytti Brezneville puhelinta ja sanoi \" Tuossa on pirun puhelin, koita vaikka jos et usko! \" Näin tehtiin ja piruhan siellä vastasi. Laskukin tuli jäljestä päin ja se oli 20 dollaria. Kaiken päälle Breznev kuitenkin vain tuumasi että \" On meillä Venäjälläkin tuommoinen. \"
    Myöhemmin kun Nizon oli Kremlissä vastavierailulla muisti hän Breznevin kehuskelut ja tiedusteli että josko sitä toverien versiota siitä pirun puhelimesta olisi näytille. Breznev näytti lähellä olevaa toimistopuhelinta ja sanoi : \" Soita tuosta, numeronhan sinä jo tiedätkin. \" Näin tehtiin ja piruhan siellä vastasi. Laskukin tuli jäljestä päin, mutta se oli vain 2 ruplaa. Nixon ihmetteli kovin että miten se puhelu nyt noin halpa oli.
Breznev vastasi että \" Siksi kun se oli paikallispuhelu. \"

2) Breznev kyllästyi eräänä päivänä viisvuotissuunnitelman reviisioihin ja päätti lähteä ihan ruohonjuuritasolta seuraamaan Äiti Venäjän menoa. Limusiini lähti ajelemaan Breznev kyydissään kunnes katettu tie alkoi pikkuhiljaa loppumaan. Tilalle vaihtui kurja liejuinen tie, jonka varrella Breznev hoksasi kulkijan. Se oli vanha mummo joka tarpoi loassa vain yksi saapas jalassa. Breznev huikkasi kuskille että jututetaanpa mummaa ja hiljennetään viereen.
   Breznev ruuvasi ikkunan auki ja kysyi \" Onko babuskalta mennyt saapas hukkaan? \".
   Mummo vastasi \" Ei kun löysin tämän yhden! \"

3) Breznev oli valtiovierailulla Romaniassa haistelemassa uusia tuulia ja Nicolae Ceausescu kehuikin kovasti valtionsa hankkimia uudenkarheita leikkuupuimureita. Breznev oli kuitenkin sitä mieltä että mikään ei ole sosialistista rannevoimaa vahvempi työkone. Jopa siihen pisteeseen asti että Ceauşescu päätti järjestää näytöksen vieraalleen. Herrat ajoivat ison pellon viereen ja nousivat siihen varta vasten pystytetylle korokkeelle.
   Pian alkoi taivaanrannan leveydeltä koroketta lähestyä puimureita jotka leikkasivat peltoa ennätystahtiin. Puimurit saavuttivat pellon laidan ja Ceauşescu kääntyi voitonriemuisena Breznevin puoleen.
  Breznev vain tuhahti ja tokaisi \" Toimiihan tuo käytännössä, mutta entä teoriassa? \"