Jaahas piti muuttaa sitten sattuneesta syystä sivujen ulkoasua. Onnistuin nimittäin tässä männäviikolla kännipäissäni ryssimään edellisten sivujen html-koodin...huoh. Toistaiseksi olen sitten käyttänyt tätä vuodatusnetin vakiosvustomallia. Saapa nähdä tulevaisuudessa että jaksaako tuota nyt sitten ryhtyä muuttelemaan ja missä laajuudessa. Siinä edellisessä sivussa oli kyllä piirteitä joista tykkäsin, joten yritän todennäköisesti palauttaa joitain niistä. Ehkäpä hommaan graafisen sivusto-ohjelman ja laitan koko paskan uusiksi?

Huanosti ollut töitä nyt viimeaikoina, mutta sepä siitä. Leivässä pysyy. Ei vituta, nukuttaa paremmin, laihis päin persusta mutta olen tosiaan jotain saanut kirjoiteltuakin.

Pari projektia:

- Olisi tarkoitus aloittaa tuolla kiukkuisen oravan majatalolla forumi-peli. kysyntää olisi varmasti kun näyttää ettei siellä paljon pelejä pyöri. Ehkäpä kuukauden kahden kuluttua kun olen saanut jotain aikaiseksi.

- praedor lisäosa jossa, taistelutyylejä, taisteluliikkeitä, kykyerikoistumisia jokunen uusi ase ja lisää asiaa haavoittumisesta ja kenties saarelaisbarbaarien kulttuuri (viimeisimpään kyllä täytyy varmaan lukea Vuorelan Vanha Koira - sisältää tietoa?) Ja koota tämä PDF-muodossa julkaisukuntoon.

- kirjoittele kostoretki loppuun. Tämä on tämmöinen valitse-oma-seikkailusi tyyppinen tapaus joka sijoittuu Gloranthan maailmaan. Tarkemmin lohikäärmesolaan.

Hail Eris! Katarsista odotellessa.