Bien hymyili ja avasi sadetakkinsa hupun. Hän oli aina pitänyt sateesta. Ja nyt satoi kaatamalla. Neonkyltti valaisi hänen ksvonsa ovimiehille ennenkuin hän livahti heidän välistään sisälle. Sisällä musiikki oli kuin raivoava meri, raju pyörre nuoria naisia ja miehiä velloi täyttäen koko diskon.
    Bien liikkui joukon läpi ketterästi keräten muutamia huvittuneita katseita ja nyrpeitä olankohautuksia epämuodikkaasta ulkoasustaan. Hän keskitti mielensä pysähtyessään ovelle, jossa luki "henkilökunnalle". Avattuaan oven hän käveli hölmistyneiden vartioiden välistä. Toinen vilkaisi saliin ja kohautti olkapäitään ja toinen sulki oven lukiten sen.

    Vaikeinta oli ollut löytää demoni, sille tämä oli lähettänyt kätyreitään tasaisin väliajoin heidän kimppuunsa ja joka ikisen hyökkäyksen jälkeen heidän oli pitänyt virittää kilpikonnahenki uudelleen. Nytkin se kosketti hänen henkeään haparoiden kuin pieni lapsi.
    Eilinen hyökkäys oli surmannut yhden Bienin tovereista, haavoittanut kahta ja myös heidän johtajansa Kui Lam kärsi negatiivisen chi:n aiheuttamasta voimien menetyksestä. Mutta demonien johtaja oli tehnyt virheen. Yksi sen sotilaista oli ollut tietoinen pesän sijainnista ja kertoi sen pitkällisen suostuttelun jälkeen.

Bien pysähtyi alaspäin johtavan portaikon ylätasanteelle ja katsoi pimeyteen. Kilpikonna supatti hänen korvaansa, " Aistin monen qui:n läsnäolon ja ... jotain pahempaa, ehkä mo:n", sitten se hiljeni ja puhuisi taas vasta kun sille olisi taas uhrattu.

Ne hyökkäsivät hänen kimppuunsa kahdesta suunnasta. Toinen käärmekätisistä ryntäsi hampaat irvessä Bieniä kohti, toinen oli piileskellyt portaikon katossa ja tiputtautui hänen päälleen. Bien loikkasi ilmaan ja potkaisi sitä keskiruumiiseen. Hirviön kaatuessa sen terävähampaiset lonkerot tavoittelivat häntä. Bien kietaisi lonkerot sadetakkiinsa, sysäsi takin käärmekätisen naamalle ja kirvespotkun perään - se kaatui kuin ammuttuna. Pyörähtäessään ympäri toisen käärmekätisen isku horjutti hänen tasapainoaan ja pakotti hakemaan tukea seinästä vasemmalla kädellä. Bien koukisti oikean jalkansa ja potkaisi lähestyvää lonkeroa. Potku oli lähes tehoton ja lonkero kietoutui jalan ympärille käärmehampaiden raadellessa sitä armotta.
    Bien siirsi kaatuessaan painonsa oikealle kädelleen ja hänen vasemman jalkansa kaareva potku pureutui käärmekätisen kurkkuun. Hän jatkoi liikettä kapeassa portaikossa ottaen potkujalallaan vauhtia seinästä ja potkaisi vastustajaansa uudelleen. Olion ote kirjposi ja Bien suuntasi nopean iskusarjan kohti sen vartaloa ja latasi lopuksi ruoskamaisen potkun joka kaatoi olion pyörimään alas portaista. Bien pyörähti kannoillaan taisteluasennossa. Ensimmäinen käärmekätinen oli pysyssä ja Bien huomasi sen olevan varuillaan. Se repi sadetakin riekaleiksi ja singautti lonkeronsa kohti Bieniä tappavina spiraaleina. Hän torjui hyökkäyksen perääntyen askel askeleelta keskittäen samalla chinsä vasempaan kämmensyrjäänsä. Käsi kietoutui siniseen hehkuun ja Bien löi alaspäin katkaisten oikean lonkeron puolivälistä. Käärmekätinen jatkoi hyökkäystään vammasta välittämättä. Bien viilsi sen vartaloa kahdesti - kolmesti, mutta kurotti liikaa viimeistä iskuaan ja sai aimo tällin vatsaansa. Hän suojasi päätään poukkoillessaan portaita alas.

    Alhaalla toinen käärmekäsi odotti hampaat myrkkyä tihkuen ja loikkasi kohti. Bien oli jo aikoja sitten saanut kierimisensä hallintaan ja ponnisti portaikossa vielä korkeammalle kuin hirviö ja laskeutui sulavasti portaikon alatasanteelle sen taakse. Huoneessa oli 3 uloskäyntiä portaikon lisäksi ja se oli n. 5 metriä kanttiinsa. Lonkerot tavoittelivat Bieniä joka hyppäsi ylös kattoon, otti siitä vauhtia ja hautasi molemmat jalkansa vastustajan niskaan. Sivuaskel ja hän oli jo lähitaistelussa portaikosta sännänneen yksilonkeroisen kanssa. Sen toveri liittyi pian taisteluun noustuaan tantereesta ja Bienillä oli täysi työ puolustautua niiden painostuksen alla. Joka kerta kun hän iski toisen niistä kanveesiin se nousi uudelleen vikkelästi pystyyn.
    Ne alkoivat väsyä ja tilaisuutensa havaittuaan Bien ponnahti ilmaan ja saksipotkaisi toisen käärmekätisistä kumoon samalla musertaen toisen kantapäänsä ja seinän väliin. Se rysähti maahan. Tämä antoi hänelle tarpeeksi aikaa koota chinsä uudelleen.
    Käytävät raikuivat räjähdyksen voimasta. Bien juoksi ulos huoneesta...