lost_highway_by_icasseith-d3hlqf5.jpg

Tuossa 9.2. meni blogin 10-vuotispäivä ohi ja enpä edes huomannut.

Alussa tekstit olivat aika suurelta osalta muualta kopioimiani hauskoja juttuja ja Pricipia Discordian levittämistä (Heil Eris :D)

Pricipia Discordia-linkki

Mukaan tulivat myös runot, unikirja (sittemmin kadonnut bittiavaruuteen) ja pari kirjoittamaani lyhytnovellia. Näistä Jumalan Torni perustuu erääseen uneeni ja on alkanut elämään uudelleen hieman toisessa muodossa Far Fetched-novellissa (Jonka ensimmäinen tarina pohjaa muuten painajaiseen jonka näin useita vuosia ennen tämän blogin aloittamista.)

Alkuperäiset jutut oli kirjoitettu ihan ruutupaperille joiden pinkka kulki mukanani muutellessani ympäri Oulua vuosien saatossa. Muutamia on vieläkin tallessa ja olenkin laittanut niitä sivulle tässä viime aikoina. Yritäppä huomata nykyminän ja ahdistuneen vajaan kolmekymppisen kirjoituserot? Yksi ei tainnut päästä blogiin, muutamien kahden rivin turausten lisäksi. "Milk and poop games." Need I say more... joidenkin kohdalla sanojen sommittelu paperilla oli myös tärkeää. Osa tästä on kadonnut blogiformaatissa.

Kaikkeen kirjoittamaani en ole tyytyväinen,mutta joihinkin salaa paljon, ja halu palata korjailemaan on käsinkosketeltava. Jokainen noista pikku kulta/kakkapalleroista on kuitenkin aikansa tuotos joten mieluummin näin. Pitää lähteä tutustumaan koulutuspaikkoihin tässä päivällä. Illalla käärin näkymättömät hihani ja kirjoitan jotain.

Kiitos satunnainen ja mahdollinen pitkäaikainenkin lukiija. Itselle näitä kirjoitetaan, mutta katsoa saa.

- Ville

(Kuva - Lost Highway, iCasseith)

Bon Jovi - Lost Highway

Ja pakko kiittää vielä Marco Casteleijniä, ilman hänen kannustustaan viime kesänä olisi jäänyt sata juttua kirjoittamatta. Ja myös sille yhdelle kiitos. Ihastumisen tunne virvoittaa.