Tuossa äsken uusimman päivityksen tehdessäni tuli vilkaistua myös kirjoitusten määriä ja niitähän oli kertynyt tuossa muutama päivä sitten parisataa täyteen. Tämä "juhlakirjoitus" on sitten 202.

Hieman historiaa/statistiikkaa:

- Aloitin kirjoittamisen 2006 Helmikuussa
- Noista aktiivisia (sellaisia kuukausi joissa on kirjoituksia, sillä välillä on laiskuus/vitutus yllättänyt) kuukausia on 8 kpl 2006, 10 kpl 2007 ja tämä tammikuu. Täten ollen ei-aktiivisia kuukausia on 4.
- Siispä kirjoituksia on tullut keskimäärin aktiivisten kuukausien aikana 10,736842/kuussa ja koko aikajakso huomioiden 8,5/kuussa.
- Edellisissä laskelmissa käytettiin juttumääränä 204, koska se tulee olemaan tammikuun kirjoituksien määrä --> vielä yksi zen koani - käännös tässä kuussa siis ja onnentoivotukset ensivanhemmille Marcolle ja Reginalle.
- Suurimman osan kirjoituksista muodostavat huumorikirjoitukset Puhetta Sivu Suun yläotsikolla. Kakkossijasta taistelevat zen koanit ja Principia Discordia - humutukset.
- Suurin pettymys on ollut etten ole saanut monia aloittamiani novelleja hiottua julkaisukelpoiseen kuntoon, ehkäpä sitten vaikka keskeneräisinä pitäisi postata niin ne olisivat täällä kummittelemassa. Kirjoittaminenhan on kuitenkin (itselleni) opettelu ja purkamisprosessia jossa haluan kehittyä ja kehittää itseäni tavalla jonka koen merkittäväksi.
- Parasta on ollut ... eskapismi.
- Kiitokset muutamille immeisille jotka ovat käyneet blogia kommentoimassa.
- Lopetan blogin 9.2.2013 5:50

Hail Eris! Kallisti!